چگونه می توان اسکان خانه (پروانه سکونت ساختمان) را دریافت کرد؟

چگونه می توان اسکان خانه پروانه سکونت ساختمان را دریافت کرد؟

در واحدهای مسکونی از زمان شروع تا مرحله ساخت و پس از اتمام ساخت و ساز و تا زمان مناسب بودن برای سکونت، تهیه کردن پروانه هایی مانند اسکان خانه الزامی می باشد.

به پروانه هایی که برای شروع ساخت و ساز صادر می شود، پروانه ساختمانی می گویند. به اسنادی که اجازه استفاده از ساخت و سازهای تکمیل شده را می دهد، اسکان می گویند. 

پس چگونه می توان اسکان (پروانه سکونت ساختمان) را گرفت؟ از کدام واحدها و با چه مدارکی می توان اسکان گرفت؟

شرایط اخذ اسکان خانه چیست؟

اسکان اسنادی هستند که نشان می دهد سازه های ساخته شده به طور رسمی به پایان رسیده است و مطابق با مراحل طرح ریزی شده پیش رفته و از نظر ایمنی مورد تایید می باشد.

افرادی که در اینجا به عنوان ناظر عمل می کنند، کادر فنی شهرداری هستند. با تکمیل مدارک و شروع مراحل درخواست، کارشناسان فنی – ساختمانی شهرداری های مربوطه، ساخت و ساز تکمیل شده را بررسی می کنند و در صورت تایید ایمن بودن ساختمان و تایید صحیح بودن پروسه ی ساخت پروژه، گواهی سکونت صادر می شود.

اسکان خانه

از کجا و چگونه گواهی اسکان خانه بگیریم؟

پروانه سکونت ساختمان برای ساختمان های دارای پروانه ساخت صادر می شود. برای ساختمان های قدیمی که بدون پروانه ساخت راه اندازی شده و یا فاقد پروانه هستند، هیچ گونه اسکانی داده نمی شود.

اول از همه، اخذ اسکان پس از مجوز ضروری است. برای گواهی کاربری ساختمان، کار ساخت و ساز باید تکمیل شود. برای ساخت و سازهایی که با پروانه شروع شده و مطابق با پروژه تکمیل شده اند می توان درخواست اسکان داد. پس چگونه می توان اسکان (پروانه سکونت ساختمان) را گرفت؟

ساخت و ساز باید ظرف 2 سال از تاریخ اخذ پروانه ساخت شروع شود و باید ظرف مدت 5 سال از تاریخ اخذ مجوز تکمیل شود. اگر در پایان 5 سال، ساخت و ساز تکمیل شده مانند پروژه طرح ریزی نباشد، ممکن است تصمیم به تخریب ساختمان گرفته شود.

مجوز اسکان ساختمان را می توان با درخواست مستقیم به شهرداری های منطقه ای که ساختمان در آن قرار دارد، دریافت کرد.

مدارک مورد نیاز برای اسکان خانه

مدارک مورد نیاز برای گواهی اسکان خانه به شرح زیر می باشد:

دادخواست مجوز استفاده از ساختمان

اطلاعات سند ثبت شده

نامه ” نبود بدهی” از اداره مالیات

گواهی کانال خارجی (İZSU)

ویزای مخابرات

گزارش طراحان  پروژه

برگه ی اخذ شده از سازمان بازرسی ساختمان

عکس های نمای ساختمان (13*18 سانتی متر)

از املاک و پاکسازی محیط زیست گرفتن نامه ی نبود بدهی مالیاتی

گواهی “نبود بدهی” از SGK.

درخواست پروانه سکونت ساختمان با اخذ مدارک لازم امکان پذیر است. در صورت وجود آسانسور در ساخت و ساز تکمیل شده، مدارک اضافی مورد نیاز به شرح زیر است:

از شرکت آسانسور؛ اسناد TSE

ضمانت نامه

اسناد SMM مهندسین

4 عدد گزارش بازرسی

رسید بازرسی

پروژه های کاربردی

گزارش پناهگاه

گزارش نصب تاسیسات آتشنشانی

شرکت الومیگرنت در تمامی مراحل خرید و فروش ملک در شهر زیبای استانبول در خدمت مشتریان عزیز می باشد. مشاوران ما در تمامی مراحل از صفر تا صد در کنار شما خواهند بود. 

پیوست به گفتگو

مقایسه ملک ها

مقایسه